Riool ontstoppen

Maarssen

We ontstoppen afvoeren sinds 2002

Wij zijn een bedrijf dat al sinds april 2002 bestaat. Ooit begonnen als eenmanszaak, zijn we nu uitgegroeid tot een BV met tien medewerkers. Het geheim van ons succes? We houden ons werk met plezier en passie en leggen de lat hoog qua kwaliteit. Het geeft ons veel voldoening om klanten tevreden te stellen en nieuwe klanten binnen te halen door mond-tot-mondreclame. Als bedrijf hebben we de afgelopen jaren veel bewezen en we blijven ons ontwikkelen. Het is onze missie om elke klant met een glimlach te laten vertrekken en daar gaan we elke dag opnieuw voor.

Als het gaat om loodgieterswerk, is het belangrijk om te beschikken over moderne apparatuur. Bij ons blijven we investeren in goede gereedschappen, zodat we jullie als betrouwbare loodgieters goed van dienst kunnen zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld de nieuwste rioolcamera waarmee we gemakkelijk inspecties kunnen uitvoeren. Ook maken we gebruik van locators om leidingen in kaart te brengen. Maar dat is nog niet alles. Een juiste rookmachine kan bijvoorbeeld helpen bij het opsporen van lekkages. Door de afvoer in te blazen met rook, kunnen we de ontsnapte rook opsporen en zo de lekkage vinden. Tot slot kunnen we met onze hogedruk machine een riool goed doorspoelen, zodat jullie hier geen omkijken meer naar hebben.

 

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat verstoppingen in alle soorten en maten voorkomen en veroorzaakt kunnen worden door diverse oorzaken. Dankzij deze ervaringen zijn we in staat om snel en adequaat op te treden. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend en hinderlijk een verstopping kan zijn en daarom staan wij altijd voor u klaar om het probleem op te lossen. Door onze betrouwbare service en expertise kunt u erop vertrouwen dat wij uw verstoppingsprobleem grondig aanpakken en voorkomen in de toekomst. Laat ons uw zorgen wegnemen en neem contact op met ons team van specialisten!

Geen voorrijkosten

Transparante tarieven

24/7 bereikbaar

Dag en nacht bereikbaar op 0316-882023

Tevreden Klanten

4.6 gemiddeld cijfer van de reviews 

1

Een verstopt riool, wat nu ...

Vervelend, je toilet of riool is verstopt.
Dit komt natuurlijk nooit op een gelegen moment. Stankoverlast en wellicht een overstroomde badkamer, geen nood wij lossen het snel op. Bel ons direct!

2

Monteur onderweg

Op het moment dat wij de afspraak inplannen springt de monteur in de bus, binnen 30 minuten zijn we bij je!

wij rekenen géén voorrijkosten!

3

Starten werkzaamheden

De monteur maakt eerst vrijblijvend een prijsopgaaf en gaat pas aan de slag bij akkoord.

We gaan pas weg als het is opgelost.

Je bent snel verlost van je verstopping en krijgt van ons zelfs 3 maanden garantie.